top of page
 cia Las Chicas del Barro-51_edited.jpg

Las chicas del barro és un projecte que busca per davant de tot, posar consciència sobre la mirada que tenim sobre els nostres cossos i els de les demés persones, i és per això, que treballem a través de dues disciplines; Les arts escèniques (teatre, dansa i música en viu) i l'acció social (tallers vivencials).

 

La companyia esta formada per Tanit Mora i Irene Fernàndez, dues dones que venen del món de les arts i dels afers socials (psicologia i educació social), que s'han trobat amb la intenció de vincular aquests dos àmbits en l'espectacle Cos(i)ficades.

 cia Las Chicas del Barro-41.jpg

IRENE FERNANDEZAlacant el 1988. Ja de ben petita mostra interès per desenvolupar la seva vessant artística, provant en diferents àmbits com la dansa, la música i la il·lustració, entre d'altres. Més endavant comença a tenir inquietuds de caire social, per el qual decideix diplomar-se en Educació Social a la Universitat de Salamanca. Des de llavors combina la seva feina d’educadora (salut mental, diversitat funcional, protecció de dones i protecció a la infància) amb la formació en teatre, circ i arts escèniques. L’any 2014 es gradua a l’escola CAU de circ i teatre (Granada), i comença a treballar amb diverses companyies.

Actualment combina els seus projectes de creació artística i de professorat en teatre amb la feina d’educadora social en un CRAE de noies adolescents, a Girona.

TANIT MORABarcelona el 1991. Des de sempre s'ha interessat per l’art en totes les seves formes. Comença la seva trajectòria acadèmica estudiant Belles arts a la UB, que ho combina amb els estudis de Psicologia a la URL i el Màster de Teatre terapèutic al Institut Gestalt. Posteriorment es forma en Circ Contemporani al Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, i també es forma en Dansa i Moviment en diferents escoles i amb diferents creadors/es com Nunart, Deltebre Dansa, TicTac Center, Àrea Espai de Dansa i Creació, Escola en Dansa y Multimèdia (ESDM), entre d’altres.

Actualment es dedica a la recerca artística en arts escèniques, a la creació de diferents espectacles, alhora que realitza tallers de Dansa i Benestar emocional a través del treball corporal i tallers de Dansa Contemporània i Circ.

També acompanya a companyies i esdeveniments culturals en les seves tasques de producció.

 cia Las Chicas del Barro-67.jpg
bottom of page